Hur vi jobbar

Den visuella generationen växer, är du utrustad med en mediastrategi?

Kreativa mediabanker är vår nisch. Men vi jobbar också för att avbelasta våra kunder och kreatörer från allt som kan skapa flaskhalsar och hämnar kreativitet när man frekvent behöver skapa visuellt innehåll. Det ger iögonfallande och användbart resultat; utan att vara dyrare än alternativen

Strategi

Vi hjälper er att skapa bildmanér för ert varumärke, litet som stort. Har ni en befintlig implementerar vi den i vår digitala platform för synkade produktioner.

Produktion

Vi anlitar exklusivt utvalda fotografer som brinner för storytelling. Tillsammans formar vi ett vasst team som är effektivt, snabbt och härligt att jobba med.

Projektledning

Från scouting av statister och modeller till att koordinera logistik, gdpr-avtal och tydliga projektbriefer. Vi gör jobbet åt dig, och du är så involverad som du vill vara.

Vår enkla uppdragsprocess

1. Brief

Våra uppdrag utgår alltid från en digital brief som delas mellan dig och vår team. Briefen anger tydligt ändamål, syfte och stil på beställningen. Inget faller mellan stolarna.

2. Genomförande

Vi är synkade och effektiva under produktionen, du har kontakt med alla involverade och är väl informerad i processen. Inför leverans får du urval och förhandsvisning av produktionen.

3. Leverans

Vi levererar snabbt genom vår egna digitala mediabank så du i lugn och ro kan beställa det material som du behöver just nu och kan återkomma till resten vid framtida behov.

Fler fördelar för ditt varumärke

Pricksäkert

Er stil och bildmanér synkar mellan alla uppdrag.

Tydligt

Fullt insyn i alla ordrar online, från idé till leverans.

Timing

Arbetsflöden är synkade med era deadlines.

Expertis

Projektledare som driver mot kostnadseffektivitet.

Skapa något extraordinärt

Kontakta oss så hjälper vi dig avlasta er mediaproduktion — Enkelt, snabbt och effektivt

+46 (31) 130 250