Om Oss

Vi Projektleder

Från location-scouting till att koordinera logistik och tydliga projektbriefar. Våra projektledare gör jobbet åt dig, och du är så involverad som du vill vara.

Vi Ger Ideér

Vi ger med kreativ input! Med 10 års samlad i branschen har vi bra insikt i vad som funkar, vad som är modernt och vad som ger önskat resultat.

Vi Är Tillgängliga

Vi ett väl koordinerat team av kreatörer. Vi kan alltid ta oss an ditt projekt och är alltid tillgängliga för avstämningar.

Vi Är Globala

Huvudkontor i Sverige med ett nätverk som sträcker sig globalt. Vi utför uppdrag över hela världen med effektiva produktioner och snabba leveranser.

Vi Är I Framkant

I vår egenutvecklade online system har du full tillgång till allt från din kundprofil, orderöversikt, projekt-briefar, leveranser och mediabank. Hur smidigt är inte det?

Vi Har Modeller

Vi har ett stort nätverk av modeller i olika åldrar, kön och etnicitet. Behöver ni modeller till ert projekt så hjälper vi er att hitta dem.

Background

1-2-3 KLART

Brief

Dina projekt utgår alltid från en digital brief som delas mellan dig, våra projektledare och våra kreatörer. Briefen anger tydliga mål, värderingar och stil på beställningen. Inget faller mellan stolarna.

Produktion

Vi är synkade och effektiva under produktionen, du har kontakt med alla involverade och är väl informerad i processen. Inför leverans får du urval och förhandsvisning av produktionen.

Resultat

Inom 2 veckor har du resultatet. Vi levererar genom vår egna digitala mediabank så du i lugn och ro kan välja ut det material som du är nöjd med och kan spara resterande för framtida bruk.

Skapa något extraordinärt

Kontakta oss så hjälper vi dig avlasta er mediaproduktion — Enkelt, snabbt och effektivt

+46 (31) 130 250